REKLAME

Beskrivelse

Gjør oss en bjørnetjeneste! Hjelp bjørnene på deres hverdagslige eventyr i seks forskjellige minispill. Gjør Panda til byens beste barista. Praktiser mystisk kampsport med Isbjørn.
Gjør oss en bjørnetjeneste! Hjelp bjørnene på deres hverdagslige eventyr i seks forskjellige minispill. Gjør Panda til byens beste barista. Praktiser mystisk kampsport med Isbjørn. Samle smaksprøver på markedet med Grizz. Se hvor mange poeng du kan score i hvert spill!

BLI EN MINISPILLMESTER
• Fotofinish – Bruk klistremerker for å hjelpe Panda med å pynte selfiene hans. Ta en selfie av Panda og dra så de riktige klistremerkene bort på ansiktet hans for å få poeng og energi.
• Panntastisk – Vend Isbjørns verdensberømte pannekaker før de blir svidde. Flikk enheten opp for å vende pannekaken. Raskere flikk betyr større høyde. Flikk så mange ganger du kan, men ikke treff taket!
• Klampen i bånn – Styr Grizz frem til seier i et segway-løp. Vipp enheten for å styre segwayen og passer kontrollpunktene for å få energi. Hold deg på veien for maksimal fart!
• Matmons – Sveip gratis smaksprøver til Grizz på bondens marked. Sveip deilige smaksprøver til Grizz, men unngå den dårlige maten – den må du sveipe bort!
• Helledussen – Hjelp Panda med å lykkes som barista på en trendy kafé. Vipp enheten din og trykk på knappene på skjermen for å fylle de riktige koppene med de riktige væskene. Deretter må du servere dem!
• Lett på labben – Hjelp Isbjørn med å mestre alle bevegelsene i treningsøkten hans. Sveip tre linjer for å gjøre en spesialbevegelse og få energi. Sveip en linje helt perfekt for å få enda flere poeng!

FLERSPILLERKAOS
Konkurrer mot vennene dine i flerspillerturneringer! Bruk «send videre og spill»-modus og se hvem som står igjen som vinner!

LÅS OPP KULE BELØNNINGER
Tjen mynter mens du spiller for å låse opp artige kostymer, tilleggsutstyr og dekorasjoner i spillene.

Kos deg med å spille en rekke forskjellige minispill med Grizz, Panda og Isbjørn i FREE FUR ALL!

Skjermbilder