REKLAME
Toonix

Toonix

Toonix

Beskrivelse

Trykk på TOONIX og vekk skjermen til live med de nyeste TV-seriene, filmene og spillene for barn, hvor de får selskap av alle favorittkarakterene sine. TOONIX er en gøy og underhol
Trykk på TOONIX og vekk skjermen til live med de nyeste TV-seriene, filmene og spillene for barn, hvor de får selskap av alle favorittkarakterene sine. TOONIX er en gøy og underholdende opplevelse som barna kan utforske på tvers av flere enheter.

Med opptil fem forskjellige profiler per konto kan barna kose seg med en alderstilpasset underholdningsopplevelse laget spesielt for dem, i et trygt miljø.

Vår én måneds gratis prøveperiode gir barna tilgang til morsomme TV-serier og filmer, samt kule spill med alle favorittkarakterene deres. Barna kan si farvel til kjedsomhet med en stadig skiftende og prisbelønt samling av karakterer og serier!

Innholdet består av filmer, Cartoon Network-originalinnhold og Warner Bros-serier som «Eventyrtid», «Teen Titans Go!», «Gumballs fantastiske verden», «Ben 10», «Powerpuff-jentene», «Looney Tunes», «Scooby-Doo», «Tom & Jerry» og mange flere! Vi har til og med lokale favoritter som «Barbapapa» og «Pippi Langstrømpe»!

**********

Hvorfor Toonix

Trygt sted for barn
Barn kan hygge seg med alderstilpasset innhold i et trygt miljø

Favoritt-TV-serier
Populære serier som «Eventyrtid», «Teen Titans Go!», «Gumballs fantastiske verden», «Ben 10», «Scooby-Doo» og mange flere!

Kule spill
Med favorittfigurene deres fra serier som «Ben 10», «Teen Titans Go!» og «Gumballs fantastiske verden»!

Stopp når som helst
Den én måneds gratis prøveperioden kan stoppes når som helst

Toonix er tilgjengelig på mobil, nettbrett og TV-tilkoblede enheter samt på svensk, dansk, finsk og engelsk i tillegg til norsk.

Last ned appen nå og begynn din gratis prøveperiode på én måned!

Skjermbilder