REKLAME
Happos-familien: Leketid

Happos-familien: Leketid

Happos-familien

Beskrivelse

Ha det gøy med Happoene mens du utforsker deres verden og oppdager alle mulige spennende måter å leke sammen på i Happos-familien: Leketid! Fra å fly romskip ut i verdensrommet ell
Ha det gøy med Happoene mens du utforsker deres verden og oppdager alle mulige spennende måter å leke sammen på i Happos-familien: Leketid! Fra å fly romskip ut i verdensrommet eller å stelle til dansefest: Det er alltid leketid med Happos-familien i denne gratis og reklamefrie appen!

・UTFORSK Happoenes safaripark er full av moro som bare venter på å oppdages av deg!
・LEK Med mange spennende aktiviteter og spill slutter Happoenes fest aldri!
・SKAP I Happos-familien: Leketid kan du uttrykke deg selv på mange forskjellige måter, fra å fargelegge og bygge ditt eget romskip til å arrangere ditt eget trylleshow!


MØT HAPPOS-FAMILIEN
Alle favoritt-Happoene dine er her, klare til å leke! Party er klar til å være DJ for alle vennene sine, mens Bella forbereder seg til sitt store sceneshow! Du kan gjøre ville eksperimenter med Doc eller hjelpe Striker og Fixit med å bygge en fotballbane. Og det er bare toppen av flodhesten! Happoene er her, og de bare venter på at du skal komme og leke med dem.

DRA PÅ OPPDAGELSESFERD I HAPPOENES SAFARIPARK
Happoenes safaripark har syv forskjellige steder for deg å besøke! Har du lyst til å være en stjerne på scenen? Stikk innom Bellas trylleshow for å hjelpe henne med å lage til et fantastisk show! Hva med å seile på et sjørøverskip på jakt etter nedgravde skatter? Kaptein Happo bare venter på at du skal stige om bord i skipet hans! Med hemmelige laboratorier, tullete fester og enda flere steder å utforske finnes det alltid nye overraskelser og måter å leke på med Happos-vennene dine.

Syv forskjellige steder, deriblant:
• Diskofest
• Sceneshow
• Fotballstadion
• Vitenskapelig eksperiment
• Romskipreise
• Sjørøvereventyr
• Kino

SE EPISODER AV HAPPOS-FAMILIEN
Lyst til å lene deg tilbake og se en morsom episode med favorittfamilien din? Happoene er her for å holde deg med selskap! Episoder av Happos-familien vises på kinoen hver dag, og du kan oppleve favorittkarakterene dine fra første rad. Nye episoder legges til regelmessig, så pass på å komme tilbake for å se hva som står på plakaten!

NYE MÅTER Å LEKE PÅ
Happoenes fest slutter aldri! Regelmessige oppdateringer bringer med seg nye episoder og splitter nye måter å leke på!

Dette er den største Happos-opplevelsen til nå, og det eneste stedet hvor fans, både nye og gamle, kan leke med favorittflodhestene sine! Bli med og finn nye måter å leke på hver dag, i Happos-familien: Leketid!

Skjermbilder