REKLAME
Toon Cup 2020

Toon Cup 2020

Cartoon Network

Beskrivelse

Spill det helt gratis fotballspillet Toon Cup 2020! Kos deg med å velge yndlingsfigurene dine fra Cartoon Network, som Isbjørn fra Vi bare bjørner, Batgirl fra DC Super Hero Girls
Spill det helt gratis fotballspillet Toon Cup 2020! Kos deg med å velge yndlingsfigurene dine fra Cartoon Network, som Isbjørn fra Vi bare bjørner, Batgirl fra DC Super Hero Girls og Darwin fra Gumballs fantastiske verden. Finpuss ferdighetene dine og bøtt inn med mål for å ta laget ditt til tabelltoppen!

Spillet går ut på å skåre mål samtidig som du forsvarer ditt eget mål. Men la deg ikke lure – motstandernes knallgode målvakt gjør det ikke lett å nette! Du må takle, drible, sentre og skyte for å ha en sjanse til å vinne! Vær på utkikk etter kule kraftforsterkere som dukker opp i løpet av kampen. De kan gi medspillerne dine en skikkelig vitamininnsprøytning (eller gi dem problemer hvis motstanderen får tak i dem)! Bananskall og superfart er blant de mange kraftforsterkerne som er tilgjengelige.


Ingen fotballkamp er komplett uten en som kan dømme, og hvem er vel bedre som dommer enn Nicole fra Gumballs fantastiske verden! Så pass på – hvis du takler litt for hardt, kan det være at hun blåser i fløyten!

Dette er et kjempegøy spill med høyt tempo. Du vil storkose deg med å styre spillerne og konkurrere for å vinne turneringen! Øv på teknikken din for å vise hvor god du er og gjøre deg fortjent til en plass på laget.

SETT SAMMEN ET LAG
Sett sammen et superlag med helter fra Cartoon Networks populære serier, deriblant:

·      Batgirl og Wonder Woman fra DC Super Hero Girls
·      Craig og Kelsey fra Bekkens helter
·      Firarm og XLR8 fra Ben 10
·      Robin, Cyborg og Raven fra Teen Titans Go!
·      Eplet og Løken fra Eplet og Løken
·      Finn og Jake fra Eventyrtid
·      Gumball og Darwin fra Gumballs fantastiske verden
·      Blomst, Boble og Belle fra Powerpuff-jentene
·      Grizzly, Panda og Isbjørn fra Vi bare bjørner
·      Mao Mao og Grevlingklop fra Mao Mao: De renhjertede heltene

Sett sammen et uslåelig lag med nøye utvalgte spillere basert på statistikkene og ferdighetene deres, deriblant presisjon, fart og skuddstyrke. I år ønsker Toon Cup helt nye spillere velkommen, som Mao Mao og Grevlingklop fra Mao Mao: De renhjertede heltene.

VELG LAND
Velg mellom land fra hele verden og delta i Toon Cup for en sjanse til å bli verdensmester! Spill spill og bøtt inn med mål for å tjene poeng og kjempe deg frem til toppen av tabellen.

FULLFØR DAGLIGE UTFORDRINGER
Med mange flere ting som kan låses opp kommer du til å trenge ekstra mynter. Derfor har vi i år introdusert Daglige utfordringer! Hver dag kan du fullføre tre nye utfordringer for å tjene mynter. Vær på utkikk etter disse på startsiden! Her er noen eksempler på daglige utfordringer:
· Skår 2 mål med Boble fra Powerpuff-jentene.
· Gjennomfør 5 taklinger i en turnering.
· Sentre 6 ganger til en lagkamerat i en turnering.

Skjermbilder