REKLAME
Toon Cup 2019

Toon Cup 2019

Cartoon Network

Beskrivelse

Skyt, takle og score med Toon Cup – det helt gratis fotballspillet! Kos deg med å velge favorittene dine fra Cartoon Networks serier til å spille i det ultimate fotballmesterskapet
Skyt, takle og score med Toon Cup – det helt gratis fotballspillet! Kos deg med å velge favorittene dine fra Cartoon Networks serier til å spille i det ultimate fotballmesterskapet. Du kan spille kamper og vinne turneringer for å tjene poeng. Finspiss teknikken din og hjelp laget ditt med å score mål og kjempe om å innta tabelltoppen!

Spillet går ut på å score mål samtidig som du forsvarer ditt eget mål. Men la deg ikke lure – motstandernes knallgode målvakt gjør det ikke lett å nette! Du må takle, drible, sentre og skyte for å ha en sjanse til å vinne! Vær på utkikk etter kule kraftforsterkere som dukker opp i løpet av kampen. De kan gi medspillerne dine en skikkelig vitamininnsprøytning (eller gi dem problemer hvis motstanderen får tak i dem)! Superfart og et beskyttende skjold er blant de mange kraftforsterkerne som er tilgjengelige.

Ingen fotballkamp er komplett uten en som kan dømme, og i år ønsker Toon Cup Nicole fra Gumballs fantastiske verden velkommen som dommer! Så pass på – hvis du takler litt for hardt, kan det være at hun blåser i fløyten!

Dette er et kjempegøy spill med høyt tempo. Du vil storkose deg med å styre spillerne og konkurrere for å vinne turneringen! Øv på teknikken din for å vise hvor god du er og gjøre deg fortjent til en plass på laget.

Skjermbilder