REKLAME

Beskrivelse

Fotball er tilbake og det er større enn noen gang! Spill Toon Cup, et helt gratis fotballspill! Kos deg med å velge dine favorittfigurer fra Cartoon Network, som Darwin fra Gumball
Fotball er tilbake og det er større enn noen gang! Spill Toon Cup, et helt gratis fotballspill! Kos deg med å velge dine favorittfigurer fra Cartoon Network, som Darwin fra Gumballs fantastiske verden, , Boble fra Powerpuff-jentene og Eple fra Eplet og løken. Mestre ferdighetene dine og samarbeid med laget ditt for å skåre mål og kjempe deg hele veien til toppen av resultattavlen i den største Toon Cup-turneringen så langt!

SETT SAMMEN ET LAG
Bygg et uslåelig lag ved å nøye velge ut spillere basert på statistikkene og ferdighetene deres. I år ønsker Toon Cup splitter nye spillere velkommen, inkludert Jessica fra Bekkens helter, Elliott og Mo fra Elliott fra jorden og Blærebølle fra Teen Titans Go! Det er også mange andre karakterer du kan velge blant, inkludert:

· Craig og Kelsey fra Bekkens helter
· Firarm og XLR8 fra Ben 10
· Cyborg og Raven fra Teen Titans Go!
· Eplet og Løken fra Eplet og Løken
· Finn og Jake fra Eventyrtid
· Darwin og Anais fra Gumballs fantastiske verden
· Blomst og Boble fra Powerpuff-jentene
· Panda og Isbjørn fra Vi baby bjørner
· Grevlingklop fra Mao Mao: Helter med rent hjerte

VELG LAND
Velg mellom land fra hele verden og delta i Toon Cup for en sjanse til å bli verdensmester! Spill spill og bøtt inn med mål for å tjene poeng og kjempe deg frem til toppen av tabellen.

SKÅR MÅL
Spillet går ut på å skåre mål samtidig som du forsvarer ditt eget mål. Men la deg ikke lure – motstandernes knallgode målvakt gjør det ikke lett å nette! Du må takle, drible, sentre og skyte for å ha en sjanse til å vinne! Vær på utkikk etter kule kraftforsterkere som dukker opp i løpet av kampen. De kan gi medspillerne dine en skikkelig vitaminsprøytning (eller gi dem problemer hvis motstanderen får tak i dem)! Bananskall og superfart er blant de mange kraftforsterkerne som er tilgjengelige.

SPILL TOON-LIGAENE
Oppdag den nye spillmodusen Toon-ligaene. Lag et lag og spill mot Superlag! Vinn kamper for å tjene poeng og fullfør de forskjellige ligaene! Hver liga har sitt eget fantastiske trofé - klarer du å vinne alle?

LÅS OPP FOTBALLER, STADIONER OG KARAKTERER
Det er tonnevis av fantastiske opplåsbare ting å velge mellom, inkludert statistikkoppgraderinger, temastadioner og mange fotballer! For ikke å nevne at du kan låse opp eksklusive karakterer, slik som splitter nye Elliott fra Elliott fra jorden!

FULLFØR DAGLIGE UTFORDRINGER
Med mange opplåsbare ting å velge mellom, trenger du ekstra mynter! Fullfør daglige utfordringer for å tjene mynter.

Skjermbilder