REKLAME

Beskrivelse

Fotball er tilbake og det er større enn noen gang! Spill Toon Cup, et helt gratis fotballspill! Kos deg med å velge dine favorittfigurer fra Cartoon Network, som Darwin fra Gumball
Fotball er tilbake og det er større enn noen gang! Spill Toon Cup, et helt gratis fotballspill! Kos deg med å velge dine favorittfigurer fra Cartoon Network, som Darwin fra Gumballs fantastiske verden, , Boble fra Powerpuff-jentene og Grizz fra Vi baby bjørner. Mestre ferdighetene dine og samarbeid med laget ditt for å skåre mål og kjempe deg hele veien til toppen av resultattavlen i den største Toon Cup-turneringen så langt! Det er mer enn bare et spill – dette er Toon Cup!

SETT SAMMEN ET LAG
Hvem blir kaptein og målvakt? Du bestemmer! Bygg et uslåelig lag ved å velge ut spillere nøye basert på statistikk og evner. Årets Toon Cup ønsker splitter nye spillere velkommen, inkludert JP from Bekkens helter og Tobias fra Gumballs utrolige verden. Det er mange figurer du kan velge mellom, inkludert:


· Supergirl og Wonder Woman fra DC Super Hero Girls
· Craig og Kelsey fra Bekkens helter
· Firarm og XLR8 fra Ben 10
· Cyborg og Raven fra Teen Titans Go!
· Eplet og Løken fra Eplet og Løken
· Finn og Jake fra Eventyrtid
· Darwin og Anais fra Gumballs fantastiske verden
· Blomst og Boble fra Powerpuff-jentene
· Panda og Isbjørn fra Vi baby bjørner
· Grevlingklop fra Mao Mao: Helter med rent hjerte

VELG LAND
Velg mellom land fra hele verden og delta i Toon Cup for en sjanse til å bli verdensmester! Spill spill og bøtt inn med mål for å tjene poeng og kjempe deg frem til toppen av tabellen.

SKÅR MÅL
Spillet går ut på å skåre mål samtidig som du forsvarer ditt eget mål. Men la deg ikke lure – motstandernes knallgode målvakt gjør det ikke lett å nette! Du må takle, drible, sentre og skyte for å ha en sjanse til å vinne! Vær på utkikk etter kule kraftforsterkere som dukker opp i løpet av kampen. De kan gi medspillerne dine en skikkelig vitaminsprøytning (eller gi dem problemer hvis motstanderen får tak i dem)! Bananskall og superfart er blant de mange kraftforsterkerne som er tilgjengelige.

SPILL TOON-LIGAENE
Det er mer enn én måte å spille på! Lag et lag og spill kamper mot Superlag. Vinn kamper for å tjene poeng og fullføre forskjellige ligaer! Hver liga har sitt eget fantastiske trofé – klarer du å vinne alle sammen?

LÅS OPP FOTBALLER, DRAKTER, STADIONER OG FIGURER
Det er tonnevis av fantastiske opplåsbare funksjoner å velge mellom, inkludert oppgraderinger, temastadioner, fotballdrakter og en rekke fotballer! For ikke å nevne at du kan låse opp eksklusive figurer som Batgirl fra DC Super Hero Girls!

FULLFØR DAGLIGE UTFORDRINGER
Med mange opplåsbare ting å velge mellom, trenger du ekstra mynter! Fullfør daglige utfordringer for å tjene mynter.

Skjermbilder