REKLAME
Cartoon Network's Party Dash

Cartoon Network's Party Dash

Cartoon Network

Beskrivelse

Når en flokk med kjeltringer ødelegger festen til Ben 10, Gumball-gjengen og Vi bare bjørner-brødrene, er det opp til deg å slå tilbake! Velg mellom over 10 spillbare figurer, deri
Når en flokk med kjeltringer ødelegger festen til Ben 10, Gumball-gjengen og Vi bare bjørner-brødrene, er det opp til deg å slå tilbake! Velg mellom over 10 spillbare figurer, deriblant Gumball, Darwin, Anais, Penny, Grizz, Panda, Isbjørn, Fakkelen, Firarm, XLR8 og Sjokkstein, og sprint deg til seier over kjeltringene.

Sprint gjennom hindringer og prell av fiender på veien mot målstreken i de vanvittig gøye plattformnivåene! Smadre så mange monstre, spøkelser, droner og karateduer som du kan! Fyll kombinasjonsmåleren for en uslåelig fartsøkning! Bruk myntene dine til å kjøpe kraftforsterkere og utstyr, og feir i stil med unike antrekk og flotte hatter!

SAMLE 10 FIGURER!
Lås opp 10 fantastiske figurer fra Ben 10, Vi bare bjørner og Gumballs fantastiske verden! Spill som Firarm, Fakkelen, XLR8, Gumball, Darwin, Anais, Penny, Grizz, Panda og Isbjørn!

TRE SPENNENDE VERDENER!
Sprint deg gjennom forskjellige verdener basert på Ben 10, Vi bare bjørner og Gumballs fantastiske verden! Ta deg raskt frem mellom tretoppene i en enorm skog, hopp deg gjennom en kjempestor skraphandlertomt eller kos deg mens du sprinter gjennom et tropisk paradis!

SLÅ TIL!
Sprint gjennom hindringer og fiender på veien mot målstreken i de vanvittige nivåene! Smadre så mange monstre, spøkelser, droner og karateduer som du kan. Fyll kombinasjonsmåleren din for en uslåelig fartsøkning!

KULE OPPGRADERINGER!
Bruk myntene dine til å oppgradere krefter og utstyr! Hver gjenstand gir deg spesielle fordeler på nivået, som dobbeltspurter, ekstra liv, bobleskjold og en smadrehammer!

FESTANTREKK!
Feir i stil med unike antrekk for alle de 10 figurene. Sprit opp garderoben med festlige hatter fra Eventyrtid, Powerpuff-jentene, Steven Univers og mange flere!

Hold festen gående i Festsprint!

Skjermbilder