REKLAME
Min Cartoon Network

Min Cartoon Network

Cartoon Network

Beskrivelse

Det er på tide å være kreativ med alle dine favorittfigurer fra Cartoon Network! Velg blant mange bakgrunner til fargelegging og utforsk en rekke klistremerker inkludert figurer fr
Det er på tide å være kreativ med alle dine favorittfigurer fra Cartoon Network! Velg blant mange bakgrunner til fargelegging og utforsk en rekke klistremerker inkludert figurer fra Powerpuff-jentene, Gumballs fantastiske verden og Vi baby bjørner! Spill med et utvalg av fargeredskaper, børster og mer – og dekorer mesterverket ditt med klistremerker! Se mesterverket ditt bli levende i form av et utrolig bilde eller en fantastisk animert video med musikk. Last ned mesterverket ditt og del det med familie og venner!

FULL AV FANTASTISKE CARTOON NETWORK-FIGURER

Utforsk et stort utvalg av bakgrunner til fargelegging og animerte klistremerker med dine favorittfigurer fra Cartoon Network, inkludert:

– Gumball og Darwin fra Gumballs fantastiske verden
– Eplet og Løken fra Eplet og Løken
– Robin og Starfire fra Teen Titans Go!
– Grizzly, Panda og Isbjørn fra Vi baby bjørner
– Finn og Jake fra Eventyrtid
– Craig og Kelsey fra Bekkens helter
– Batgirl fra DC Super Hero Girls
– Hardhaus fra Ben 10


GØYE ANIMERTE OG STATISKE KLISTREMERKER
Dekorer mesterverket ditt med et utvalg av fantastiske klistremerker, inkludert regnbuer, iskremer, solbriller og stjerner!

MALINGSBØRSTE OG MALINGSBØTTE
Uansett hva slags kunstner du er, finnes det noe for deg! Trykk på malingsbøtten for å fylle ut mellom linjene i de områdene det er vanskelig å fargelegge, eller bruk malingsbørsten med frihånd. Hvis du vil bli en ekte kunstner, kan du bruke flere lag og fullføre mesterverket med både farger og skygger!

TA DET TIL NESTE NIVÅ
Fullfør mesterverket ditt med en tilpasset intro og outro! Velg blant et enormt utvalg av Cartoon Network-kunststiler i rutenettet og ta kunsten din til neste nivå!

LAGRE OG DEL
Lagre mesterverket ditt som en video eller bilde og del det med venner og familie.

Skjermbilder