REKLAME
Make and Race 2

Make and Race 2

Boomerang

Beskrivelse

Boomerang Make and Race 2 er alt det du likte med det originale Make and Race-spillet, bare ENDA FETERE! Det klassiske spillet er tilbake med nye figurer, nye biler, nye baner og H
Boomerang Make and Race 2 er alt det du likte med det originale Make and Race-spillet, bare ENDA FETERE! Det klassiske spillet er tilbake med nye figurer, nye biler, nye baner og HAUGEVIS med nye måter å tilpasse bilen etter dine spesifikasjoner på for å lage den beste racerbilen som finnes! Velg mellom lag bestående av favorittfigurene dine fra Boomerang, sett doningen din sammen fra bunnen av og rull så ut på banen for runde etter runde med fart og spenning!

LAG DEN
I Boomerang Make and Race 2 kjører du ikke bare løp med bilene dine – du setter dem også sammen nøyaktig slik du vil ha dem! Først velger du karosseri. Du kan velge mellom alt fra elegante racerbiler til kraftige panservogner med mer! Deretter følger hjulene: Vil du ha ekte sjokoladedonuts til forhjul? Eller foretrekker du klassiske racerbilhjul? Ingen problem, du kan sågar kombinere hjul etter egen smak! Etter dette er det tid for FARGE! Du kan sprøytelakkere bilen i hvilke som helst farger. Men DET ER IKKE ALT! Du kan tilpasse bilen med alt mulig ekstrautstyr, fra rakettmotorer til ballonger og gullfiskboller. Kron verket med klistremerker av favorittfigurene dine fra Boomerang! Du kan til og med lage flere biler med hver sin look til forskjellige løp!

KJØR DEN
Når drømmebilen din er ferdig, er det på tide å konkurrere i den! Kjør mot andre sjåfører på ville og gøye baner med fartsfylte oppløpssider og store bakker og ramper for EPISKE hopp. Se hvor raskt du kan komme deg gjennom banen samtidig som du unnviker konkurrentene og samler last. Du har fem kule løpsverdener å velge mellom, hver av dem med tre forskjellige baner å mestre! Det er alltid noe nytt og spennende å oppdage her, fra fredelige, grønne skoger til tropiske øyer og ruvende storbyer!

VELG LAGET DITT
Favorittfigurene dine fra Boomerang er alle her og klare til å kjøre om kapp! Når du har satt sammen bilen din, må du velge hvem som skal kjøre den frem til seier på banen. Ta en titt på listen med lag nedenfor og plukk dine favoritter!

∙ Scooby-Doo og Shaggy fra Scooby-Doo!
∙ Tom og Jerry fra Tom & Jerry!
∙ Taz og Daffy Duck fra Snurre Sprett og vennene hans!
∙ Snurre Sprett og Per Ulv fra Snurre Sprett og vennene hans!
∙ Dick Dastardly og Muttley fra Ville løp!

SAMLE BILER
Make and Race 2 har flere biler enn noensinne! Du kan låse opp og tilpasse alt fra elegante racerbiler til UFO-er, sjørøverskip med hjul og MYE ANNET! Du vet aldri hva som venter på å låses opp rundt neste hjørne, så fortsett å kjøre for å utvide samlingen din og lage ditt neste bilmesterverk.

LÅS OPP BANER
Med fem løpsverdener og tre baner i hver av dem har du mer enn nok baner å frese gjennom! Kjør mot klokken for å slå din egen rekord og holde deg foran de andre førerne. Fortsett å konkurrere, slik at du kan låse opp flere baner! Klarer du å låse opp alle og bli en mester på billøp?

FÅ OPPGRADERINGER
Fortsett å samle mynter mens du kjører, slik at du kan tjene nok til nye oppgraderinger og tilpassede utbedringer av bilene dine! Det finnes mange kule og gøye bildeler å låse opp, så du kan alltid forbedre utseendet til bilen din! Fra stekepanner til festhatter og ACME-bazookaer – du vet aldri hva som låses opp neste gang!

Skjermbilder