REKLAME
Superslim Ben

Superslim Ben

Ben 10

Beskrivelse

Ben 10: Super Slime Ben er oppfølgeren til det populære spillet Gumball Super Slime Blitz, og denne gangen er utfordringene større, bedre og mer SLIMETE enn noensinne! Spill som al
Ben 10: Super Slime Ben er oppfølgeren til det populære spillet Gumball Super Slime Blitz, og denne gangen er utfordringene større, bedre og mer SLIMETE enn noensinne! Spill som alle ti av Bens romvesen-superhelter, og klatre så høyt som du kan mens du samtidig forsøker å unngå hindringer og samle mynter. Underveis finner du spesielle Omni-forbedringer og gøye kostymer, og du får også sjansen til å låse opp hatter og småskapninger med bonusevner, slik at du kan komme deg enda høyere opp!

DET HANDLER OM SLIM
Løp, hopp og klatre for å unnslippe slimet! Men det blir ikke lett – du støter på flyvende slimklyser, fiendtlige vesen, klosser som forsvinner og mange andre lumske feller og farer på veien mot ny poengrekord. Hvor høyt klarer du å komme deg før slimet svelger deg?

30 SPILLBARE FIGURER
Spill som alle ti av Bens romvesenhelter, deriblant Firarm, Fakkelen, Hardhaus, XLR8, Kanonbolt, Sjokkstein, Villranken, Gråbarken, Stinkers og Oversvømmer'n, PLUSS Omni-forsterkede og sprøtt utkledte versjoner av dem. Har du lyst til å se Sjokkstein som tømmerhugger? Hva med Hardhaus som en ridder i skinnende rustning? Du får dem begge og mye mer! I Super Slime Ben finnes det alltid noe nytt å låse opp!

SAMLE NYTTIGE SMÅSKAPNINGER
Jag etter og samle en rekke forskjellige småskapninger med spesielle krefter, slik at du kan overleve lenger og klatre høyere. Du har Aggrobear, med sine episke klosseknusende krefter, eller Ink Eyes, som hjelper deg med å gli og skli gjennom nivåene i heroisk fart! Vær på utkikk etter disse nyttige småskapningene og mange andre skjulte venner på forskjellige nivåer, mens du spiller.

Hjelp Ben 10 med å bli slimets verste mareritt i SUPER SLIME BEN!

Skjermbilder