REKLAME
Omnitrix Hero

Omnitrix Hero

Ben 10

Beskrivelse

Slå, spark og knus løs på en endeløs hær av robotfiender med Ben 10 sine romvesen i dette Omnitrix Hero-eventyret! Forvandle deg til Fakkelen, XLR8 eller Sjokkstein og slåss mot St
Slå, spark og knus løs på en endeløs hær av robotfiender med Ben 10 sine romvesen i dette Omnitrix Hero-eventyret! Forvandle deg til Fakkelen, XLR8 eller Sjokkstein og slåss mot Storm Schmidts roboter i lynraske, episke kamper. Velg riktig tidspunkt for angrepene dine for å utøve maksimal skade.

Du kan enkelt trykke og sveipe for å hoppe rett inn i slåssingen, men de heseblesende kampene og varierte fiendeangrepene vil utfordre både reaksjonstiden og kampstrategien din. Samle utstyr for å oppgradere ferdighetene til romvesenene dine og gjøre dem raskere, sterkere og tøffere. Bruk de unike evnene deres til å se om du kan slå poengrekorden din!

ROBOTKNUSING
Storm Schmidt har sluppet løs en hær av damppunk-roboter! Nå må Ben 10 bruke romvesenkreftene sine til å stoppe dem. Spill som Omni-forsterket Fakkelen, XLR8 eller Sjokkstein i kampen mot en endeløs horde av robotfiender.

NON STOP ACTION
Du kan enkelt angripe og forsvare deg ved å trykke og sveipe, så lær deg angrepsmønstrene til den nådeløse hæren av robotfiender!

OPPGRADERINGSFEST
Legg nye ferdigheter til i arsenalet ditt. Forbedre statistikkene dine for å bli raskere og sterkere. Lås opp oppgraderinger som gir deg ekstra fordeler i kampen. Hver gang du spiller finner du nye måter å bli bedre på!

BLI RANGERT HØYERE FOR MER KRAFT
Har du nådd toppnivået ditt? Ikke noe problem! Du kan ofre noen av ressursene dine for å bli rangert høyere og bli enda sterkere med nye opplåsinger og høyere nivågrenser.

Mestre Ben 10s romvesener og forsøk å slå poengrekorden din i Omnitrix Hero!

Skjermbilder