REKLAME
Alien Experience: AR

Alien Experience: AR

Ben 10

Beskrivelse

DET ER HELTETID! Ben Tennysons mest beryktede fiender er tilbake, og de truer med å ta over verden! Det er opp til deg og Ben å ta opp kampen og beseire dem. Forvandle deg til alle
DET ER HELTETID! Ben Tennysons mest beryktede fiender er tilbake, og de truer med å ta over verden! Det er opp til deg og Ben å ta opp kampen og beseire dem. Forvandle deg til alle 10 av Bens romvesen i 360-graders AR-kamper. Oppdag kreftene i Bens nye omni-forsterkede romvesen når du slipper hele kobbelet hans med helter løs. Kjemp mot skurkene i utvidet virkelighet med Ben 10 Alien Experience! Fordyp deg i heseblesende action og gjør rollespillopplevelsen levende som superhelten i din egen superhistorie!

OPPSLUKENDE AR-KAMPER
Bruk utvidet virkelighet til å omgi deg selv med 360-graders heseblesende action! Skurkene kommer fra alle retninger – bokstavelig talt – og det er opp til deg å redde dagen. Bruk enheten din som radar til å finne og bekjempe endeløse horder av fiender. Kjemp deg gjennom hærer av circus freaks, værhoder og andre håndlangere, og ta deretter opp kampen mot superskurkene selv! Den forstyrrede klovnen Zombozo, den muterte forbrytersjefen Queen Bee og den intergalaktiske krigsherren Vilgax venter på deg i store dynamiske sjefskamper.

ROMVESENKREFTER OPP OG I MENTE
Selv om du er alene mot skurkene, har du Ben 10s romvesen til å hjelpe deg! Lås opp og forvandle deg til alle 10 av Bens utrolige omni-forsterkede romvesen: Firarm, Hardhaus, Fakkelen, Stinkers, Villranken, Kanonbolt, Gråbarken, XLR8, Oversvømmer'n eller Sjokkstein, og bruk de utrolige romvesenkreftene deres til å beseire fiendene dine.

Utforsk Ben 10s verden i BEN 10 ALIEN EXPERIENCE!

Skjermbilder